Nu är de första rädisorna klara. Jag har odlat många olika slags rädisor men storfavoriten är absolut French breakfast. Den är både snygg och god. Dessutom kan den stå länge i landet utan att bli träig.
Åh vad härligt, mina är på gång men inte klara än. Jag har satt en ljuslila sort som hette sparklet eller nåt. Vilken Italiensk buffe´ni haft, oj oj oj. Tror jag ska testa de där gifflarna till studentmaten. Ha de´/Karin
En stockholmstjej tipsar om spännande mat och dryck till vardags och lite till fest. När säsongen tillåter kommer det att handla om odling - främst av sådant som är ätbart. Kokböcker, resor, något hus, film och annat som sätter guldkant på tillvaron kan smyga sig in. Bloggen är självklart reklamfri, ett hobbyprojekt som jag inte tjänar något på.
1 kommentar:
Åh vad härligt, mina är på gång men inte klara än. Jag har satt en ljuslila sort som hette sparklet eller nåt. Vilken Italiensk buffe´ni haft, oj oj oj. Tror jag ska testa de där gifflarna till studentmaten.
Ha de´/Karin
Skicka en kommentar