söndag 11 mars 2012
På kurs i matfotografi
Den här helgen ägnar jag mig åt att lära mig mer om matfotografi. En kurs på Fotografiska museet med utmärkta Matilda Lindeblad är precis vad jag behöver, även om den nästan ligger lite över min amatörfotografnivå. Jag får skärpa mig för att hänga med i svängarna och förstå hur blixtar och bouncrar fungerar. Ett smakprov på min dessertbild bjuder jag på och lovar att skriva mer om erfarenheterna från kursen senare.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
9 kommentarer:
Åh, så roligt det låter! Ser fram emot att se resultaten av det hela, även om jag alltid tycker är så himla duktig på att fånga just all god mat ni lagar.
Jättefint! Verkligen spännande att få höra mer om kursen - om det är något att ta efter för egen del.
Ha en fin söndag!
Vad kul! Och fin bild!
Låter riktigt kul! Tycker själv att det är ganska svårt att få bra bilder på mat! Har lite med att göra att jag gärna äter upp maten innan jag hinner ta några bilder!
Åh, vilken bra kurs! Dela gärna med dig av dina lärdomar! :-)
Vad kul, det skulle jag också vilja göra. Av fotot att döma verkar det vara en finfin kurs!
Wow vilken bild, skulle också vilja gå en kurs och köpa en kamera också, har bara en pyttekamera!
Det här är verkligen ett vackert och lockande foto! Det ser fantastiskt gott ut! Hallon är underbart! Hälsar Katinkas Kitchen
Mimmi; tack snälla, det finns nästan inget jag blir så glad för som när någon gillar mina foton!
Lotta; hoppas du hittat några tips i inlägget ovan. Misstänker att det kommer bli fler matfototankar framöver...
Elin; massa tack!
Marika; det är SVÅRT att fota mat!
Frostrosor; som sagt, lite finns i inlägget ovan, mer kommer...
Kim; det var en suverän kurs!
Karin W; jag är jättenöjd att jag verkligen använder min kamera numera. När jag köpte den för 8 år sedan var det den dyraste pryl jag köpt någonsin. Lite billigare har de blivit nu, de digitala systemkamerorna.
Katinka; Tack! Jag älskar hallon. Om några månader hoppas jag kunna plocka egna på landet!
Skicka en kommentar