lördag 15 augusti 2009

Med risk för att bli tjatig...


...men frukostvanor är ju lite konservativa och till helgfrukost vill jag ha äggröra! Idag med bräckt kassler, hemklippt gräslök och hemodlade tomater. Frukost i pergolan på landet ska jag minnas i vinter!


5 kommentarer:

Emil O. sa...

Vaddå bräckt kassler? Har du marinerat den i sjövatten?

Eller har jag missat något viktigt i min gastronomiska kunskap? =)

Stefan sa...

Låt mig då föreslå variation i brunchen i form av Hash Browns, ett minne från min tid i USA. Att det är råstekt riven potatis antar jag är känt. Men det är så gott till frunch! Inte GI precis, men man får inte bli alltför rigid.

Niklas (Nyfiken på mat) sa...

Gud va gott, skulle göra vad som helst för att få en sån frukost idag! sitter och äter en ostmacka... =)

Anders Öhman sa...

Att "bräcka" är att hastigt steka något lätt, ofta utan fett. Framförallt använder man uttrycket när man steker rökta och kokta produkter som falukorv, skinka och kassler.

Emil O. sa...

Tack Anders!