En flaska äkta champagne är en MYCKET uppkattad present till fröken Dill. För några dagar sedan, när J skulle lämna landet för gott (till förmån för staden, segelbåt och katter), drack vi den underbara drycken.
Jag ägnade alltför mycket kraft åt att försöka avbilda de ljuva daggiga glasen, så tillbehöret blev inte förevigat. Trots detta vill jag utnämna rispappersrullar med räkor och en massa mer innehåll samt en väldigt god sås till champagnens bästa tilltugg!
I rullarna fanns skalade räkor, finstrimlad shalottenlök, gurka och en sås som J gjort.
Dippsåsen innehöll japansk soya, sesamolja, sambal oelek och en massa andra goda saker, men exakt vilka måste experimenteras fram igen!
3 kommentarer:
Känner igen det där med att vara så upptagen med att föreviga för bloggen att man glömmer bort annat gott och i värsta fall att njuta av det som inmundigas. Mums med champagne! Kram Mimmi
Första arbetsveckan och jag är helt slut... Jag tror minsann att det får bli champagne idag!
Champagne är ALDRIG fel!
Tycker Dillen
Skicka en kommentar