...men frukostvanor är ju lite konservativa och till helgfrukost vill jag ha äggröra! Idag med bräckt kassler, hemklippt gräslök och hemodlade tomater. Frukost i pergolan på landet ska jag minnas i vinter!
Grönkåls- och brysselkålssallad med dijon- och honungsdressing
20 timmar sedan
5 kommentarer:
Vaddå bräckt kassler? Har du marinerat den i sjövatten?
Eller har jag missat något viktigt i min gastronomiska kunskap? =)
Låt mig då föreslå variation i brunchen i form av Hash Browns, ett minne från min tid i USA. Att det är råstekt riven potatis antar jag är känt. Men det är så gott till frunch! Inte GI precis, men man får inte bli alltför rigid.
Gud va gott, skulle göra vad som helst för att få en sån frukost idag! sitter och äter en ostmacka... =)
Att "bräcka" är att hastigt steka något lätt, ofta utan fett. Framförallt använder man uttrycket när man steker rökta och kokta produkter som falukorv, skinka och kassler.
Tack Anders!
Skicka en kommentar