onsdag 18 november 2009

Glöggprovning


Om gårdagens glöggprovning läser ni bäst hos Kinna!

För min egen del torde det härmed vara bevisat att Blossas starkvinsglögg spetsad med rom ÄR den godaste. Smålandsglöggen var inte heller så dum, men den jag var mest intresserad av, Miss Meisters hemmabrygda Dunderglögg från 2007 hade blivit för gammal och smakade inte gott. När den inte är för gammal, mellan 6 veckor till ca ett år efter bryggstart är den å andra sidan väldigt god berättade miss Meister och hon lät så övertygande att jag är beredd att prova. Inte i badkaret dock… Jag vill bada i karet. Får hitta annan plats för brygghinkarna till nästa år.

Efter en mycket trevlig glöggkväll tog det ca 25 minuter att promenera hem till J som snusade på sitt söta öra. Tack Husmodern för ett jättebra initiativ! Som alltid, kul att träffa andra matbloggare!

8 kommentarer:

Annika sa...

Det var så trevligt att få träffas igen! Nu ska det väl inte dröja ett halvår till nästa gång, hoppas jag? Blossa med cognac var min favvo; så fick jag ju också med mig resten hem.
Husmodern är ett föredöme, i så många avseenden - hon får saker och ting att hända!

Husmodern sa...

Hihi!
Tack till er också!

kristin sa...

Blossas med rom är en fröjd! Även kall! Fast jag gillar cognacen också!

Martina sa...

Låter trevligt, har du testat att göra egen glögg??

Åsa sa...

Tack själv! Det var riktigt kul att träffa några av er "live" :-) Jag hade tur som för en gång skull var på rätt plats vid rätt tid ;-)

Här finns receptet på dunderglöggen (som iaf jag aldrig haft i badkaret!)

Kinna sa...

Trevligt att ses. Här kommer en länk till ett recept som påminner mycket om Miss Meisters glögg.
http://kinnasblogg.blogspot.com/2005/11/julen-nrmar-sig-med-stormsteg-det-r.html

Den blir bara bättre om den står minst ett år.

Kinna sa...

ha ha, såg att Miss Meisters recept är likadant som mitt. Det är det receptet och jag har för mig att min egen blev som Åsas något år. Förtvivlat försökte jag med mera socker och apelsinsaft för att få upp smaken. Men för det mesta blir den som hon beskrev den och den är verkligen goooood.

Anonym sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色