Häromdagen bakade jag Anna Bergenströms vridna baguetter. Jag är inte så jätteduktig på att baka, men dessa är verkligen superenkla att få till.
Baguetter ska ätas färska, men om de fått några dagar på nacken passar de perfekt till en snabblunch, tomatbruchetta.
Tomatbruchetta
Baguette i skivor gnids in med en halv vitlöksklytfta och steks frasiga i en blandning av olivolja och smör. Goda tomater i skivor blandas med finhackad mild lök, färsk basilika och riven/finhackad vitlök. Lägg tomaterna på det stekta brödet, ringla över en smakrik olivolja, balsamvinäger, några korn socker, flingsalt och nymald svartpeppar.
2 kommentarer:
Åh, dom där ser verkligen mumsiga ut.
Hoppas du får en bra dag och att det regnar mindre hos dig än vad det gör här!
Favorit! Enkelt och supergott! :-)
//Anna
Skicka en kommentar