måndag 28 september 2009

Texas Longhorn


Ett av de ställen där vi brukar träffas på för en snabb öl efter jobbet är Texas Longhorn, Hornstull. Till vår öl brukar vi dela på ett delikat snack; en halv Beef bontana för 99 kronor är en korg med frasiga, tunna nachochips (hemlagade?) med cheddarostsås, svarta bönor, grillad biff i bitar, rödlök, gräslök och jalapenos. GOTT, GOTT, GOTT! Milsvitt från de trista nachotallrikar de flesta krogar serverar. Igår slog vi dessutom på stort och åt varsin kötträtt också. Jag tog en entrecot och J valde en stor biff. Man måste verkligen säga att de har toppenfint kött på Texas Longhorn. Och rökig grillning är helt rätt metod för att tillaga oxkött av den kvaliteten. Pommes fritten var också mycket bra. Vi har definitivt inte varit på Texas Longhorn för sista gången!

7 kommentarer:

I Nadjas kök sa...

Tack för tipset, låter som en restaurang jag absolut skulle gilla.

Red Scream sa...

Själva var vi på Texas Burger Co i lördags, samma kedja. Supersmarrigt! :-)

Anna sa...

Nästa gång i Stockholm blir det Hornstull ;-)

Elina sa...

Å tack för komplimangen fröken Dill, ska även kika på din blogg! Du är varmt välkommen tillbaka!

Niklas sa...

Ja det är trevligt där! Brukar dock inte hamna på den på hornstull, men antar att det är likadant kök överallt?..

Husmodern sa...

Ååååååh. Brukar oftast ta en kanna margaritas och ribs. Fantastiskt gott, även om allt smakar rätt fint efter en kanna maragritas.

Fröken Dill sa...

J är nog lättövertalad till Margaritakanna... Det vill jag definitivt ha nästa gång. Denna månad bor vi på kungsholmen, men där finns ju Texas Longhorn också. Underbart!
Tycker fröken Dill