fredag 11 september 2009

Ordning i kaoset!


Är du som jag och har drivor med recept liggande hemma, i mer eller mindre oordning? Och upplever du att ditt favoritreceptet i alla fall alltid är borta när du ska ha det?

Jag tror inte ens att ett helt långt liv skulle räcka för att testa alla recept som jag har sparat. Faktum är att jag provlagar nya rätter ganska sällan, mest beroende på att jag har så otroligt många gamla favoriter. Nu måste det bli ändring på detta! En gång i veckan ska jag försöka testa något nytt.

De rätter som blir goda kommer dessutom att hamna i bloggen, vilket gör att det blir lite ordning på det hela. Smart va?

Igår hade vi vår fantastiska kväll på F12. Återkommer med rapport så snart bilderna är redigerade!

5 kommentarer:

Carro sa...

Det låter lite som en rolig utmaning. Lite som filmen Julie & Julia som jag såg igår .. Fast hon skulle testa över 500 recept på ett år ;D
Trevlig helg på dig !

Birgitta Höglund's Mat sa...

Jag hade just framme min handskrivna kokbok med egna recept sen åren i restaurangbranschen. Den håller knappt ihop av alla lösa blad som är instuckna här och där.
Har aldrig tyckt om att skriva, förrän nu på en laptop ;)
Men alla gamla papper vill jag spara, fast jag aldrig använder dem. Man har väl en liten ekorre i sig, ska samla på allt :)

Pernilla sa...

bra deal där. jag och min sambo bestämde vid nyår att vi skulle testa minst 2 nya rätter i veckan, och faktum är att det snarare blivit så att vi äter "gamla" rätter två gånger i veckan och provar nya typ hela tiden, man får mersmak :)

anna sa...

Ja det låter som mig ;-) Jag har en receptbok som jag skrivit in en massa recept i, sen hamnar utrivna recepten också där lite lagom nonchalant mellan sidorna ;-) Jag gillar din kista, har en likadan
:-)

Fröken Dill sa...

Carro, 500 recept på ett år låter onekligen som lite för mycket!
Birgitta, hmmm, jo man vill nog ha dem kvar i pappersformat också, det känns liksom bra...
Pernilla, vad kul, har ni hittat några nya favoriter?
Anna, visst är kistan fin, den är en av de få saker som finns kvar från min släkts gård som såldes på 1970-talet.
Hälsar fröken Dill