torsdag 17 juni 2010

Lammburgare


Det känns som om jobbet förökat sig så här de sista veckorna innan ledigheten. Jag vågar knappt tänka på allt som måste bli klart. Tur att J står för mathållningen på kvällarna! Häromdagen kom jag hem till stora, kryddiga lammburgare med en massa grönsaker, stark ajvar och sval vitlöksyoghurt. Burgarna var kryddade med chiliflakes, spiskummin, salt och peppar.
GOTT, GOTT!

Tycker fröken Dill

6 kommentarer:

Red Scream sa...

O, de såg smariga ut! :-)

Lena sa...

Nu har du lagat så många smarriga rätter på rad att jag nästan har lust att ha en "Fröken Dill"-vecka :)

Rostad parika, lax krabba och almmburgare får det att vattnas i munen!

Ha en trevlig helg!

Sofie sa...

Mm....vad underbart att få maten serverad när man kommer hem från en stressig dag på jobbet!!

Skogseva sa...

Det ser vansinnigt gott ut! Färsen är enligt mitt förmenande den bästa "styckningsdelen" på lammet. Användbar till allting och alltid mört vilket förvisso inte alltid de hela bitarna är.

Birgitta Höglund's Mat sa...

Lammburgare är så gott. Vad härligt att du har en sån gourmetkock som väntar med maten, när du kommer hem trött från jobbet. Lycka!
Ha en skön helg./ Birgitta

kristin sa...

GOTT, GOTT, GOTT!!!