onsdag 21 april 2010

Godis enligt fröken Dill


Ni som läst bloggen har kanske noterat att fröken Dill inte är någon stor godisgris. Trots det finns det vissa sorters godis som jag svårgillar. Jag SÖRJDE när de tog bart den franska nougaten ur Alladin-askarna (även om jag nu slipper slåss med min syster om den godaste biten...).

Nu har jag upptäckt den underbara torronen! Om man doppar den i fin mörk cholad får man någonting som är ÄNNU GODARE än fransk nogat.

5 kommentarer:

Åsa sa...

Franska nougaten var min favvis också! Får väl utforska den där Sicilianska nätbutiken :-)

Anonym sa...

Fransk nougaaaaaat, varför tog dom bort den?! Jag sörjer också :(

Ibland kan jag få sug efter den franska nougaten som finns i godishyllan, den där vit-rosa sega saken.. Hehe.

Klara sa...

Mmm. Ser jättegott ut! Ska jag definitivt testa att göra nån helg!!

Emma (newbiecooking) sa...

Haha, jag med, älskade den! Jag har förresten ett svagt minne från när jag var liten att det fanns en godispåse med bara den? Hmm, måste kolla upp det, kanske något jag själv fantiserat ihop... Men det finns ju fransk nougat chokladbit också, tror det är samma som fanns i asken?!

Fröken Dill sa...

Åsa; den kan finnas på andra ställen också. Jag såg senast torrone i ett stånd på trädgårdsmässan t ex.
Maria; helt galet att ta bort den godaste!
Klara; torronen är fantastisk i sig, men med mörk choklad blir det godomligt.
Emma; köper fransk nougat chokladbit ibland. God, men de små var ännu godare!
Tycker fröken Dill