I helgen hittade jag galet goda blodapelsiner av sorten Tarocco på Vi Matpressen! De är toppen att äta som de är och en juice av dessa sätter guldkant på den gråaste vinterdag. Passa på att äta blodapelsin NU. De finns bara under den korta säsongen runt februari, mars.
måndag 8 februari 2010
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
14 kommentarer:
Bra uppmaning, det gäller att passa på! Jag pressar och blandar i färskriven ingefära. Sanslös lyx!
Visst måste man passa på att njuta medans de finns. Enkel och nyttig lyx dessutom!
Jag håller med! De är så goda nu! Bäst att passa på...
Så sant som sagts. Köpte till arbetet istället för att bjuda på fikabröd.....
Hej!
Jag har gett dig en award!!!
ja det finns ingen apelsin som slår Tarocco.
/Benny
Mimmi: gud så fiffigt! :)
Jag frossar också i blodapelsiner, men inte i juiceformat! Blodapelsiner är kalas! :-)
Återigen, som alltid blir man sugen! :-)
Älskar blodapelsiner! Och Matpressen är ju "min" hemmabutik! Rör vi oss möjligen i samma område? :-)
Blodapelsiner är ju det bästa!
Mikalela; ingefära måste vara en perfekt kombo. Ska testas!
Sofia och Klara; måste vara en av de godaste frukterna, eller beror det på att den inte finns jämnt?
Mimmi; smart!
Fru Matglad; tack så hemskt mycket! Jag känner mig hedrad.
Benny; jag gillar alla blodapelsiner, men denna var sanslös!
Tina; säkert nyttigast att inte pressa till juice.
Red Scream; härligt med något så gott som är i säsong NU!
Maria; hmmm, ja jag tror det, i alla fall delvis. Vi är ju någon slags sär/sambor eller vad det heter när man bor båda på samma ställe, men alternerar mellan Gröndal (min lägenhet) och Fredhäll (J:s). För att inte tala om sommaren då jag bor en hel del på landet också... Phu!
Jenny; ja, du har helt rätt!
Tycker fröken Dill
Juicen på bilden ser fantastiskt läskande ut! Söta blodapelsiner är verkligen lyx.
Blodapelsiner är en stor tröst under den kalla årstiden!
Tycker fröken Dill
Skicka en kommentar