måndag 29 februari 2016

Adam & Albin igen


Nu har det nästan blivit tradition för J och mig att vi tar en lång helgpromenad till Ringen vid Skanstull för att äta lunch på Teatern.

Förra gången vi var där utnämnde jag Adam & Albins raamennudlar med kyckling, kikärtskräm, spenat, rostade solroskärnor, miso och blomkål  + extra krossat ägg till godaste rätten på Teatern dittills.

Jag hade alltså väldigt höga förväntningar. När vi kom nu i helgen hade Adam & Albin bytt meny. Jag tog raamen med kycklingfrikadeller, J valde sashimi. Som vanligt var det väldigt gott, underbara frikadeller med mycket koriander till nudlarna, men jag tycker buljongen och de andra tillbehören var godare i den kycklingrätt de hade tidigare. J var mer nöjd med sin sashimi på fräsch lax, men även där tyckte jag att buljongen var lite för tam. Vi testade också några dumplings som var goda, men inte outstanding. Mer tryck i smakerna, tack!

Vi köpte med oss ett par portioner raamennudlar och tänker försöka få ihop en egen rätt hemma vid tillfälle.


Inga kommentarer: