fredag 5 februari 2016

Foto-frustration

Hur irriterande är det inte när man inte får till några vettiga bilder på goda maträtter? Så här års är det helt hopplöst då dagsljuset saknas när man har tid att laga mat och fotografera. (När man däremot sitter framför datorn på jobbet flödar å andra sidan det perfekta ljuset retfullt in genom fönstren.)

Och skulle det någon helg finnas en halvtimmes tillgång till bra ljus så blir jag bara stressad över att jag helst skulle behöva laga 10 rätter och dessutom få till vettiga bilder på dem.

I min desperation bjuder jag på en film med en köttätande växt.Tyvärr kan jag inte blogga om onsdagens supergoda vegopasta, där vi två lätt slukade fyra portioner och inget blev kvar till matlådan. Inte heller kan jag skriva om en spännande asiatisk soppa eller hur otroligt smart min curry, med inspiration från mamma är.

Det blir heller inga dumplingsidéer och inga tips på en supergod mustig och lyxig hummersoppa lagad på 29 kronors fryshumrar. Ett lyckat experiment med beroendeframkallande japansk salladsdressing kan jag heller inte dela med mig av utan bild.

Trist!

2 kommentarer:

Kim sa...

Relaterar!
Men det där supervegopastareceptet får du nog allt bjuda på ändå... snälla?

Fröken Dill sa...

Nu har jag piggat upp mig lite, så förhoppningsvis kommer pastarecept och lite annat ganska snart.

Hälsar fröken Dill