söndag 28 juli 2013
Det allra enklaste
Till och med en enkel grönsallad smakar toppen när skörden kommer från den egna köksträdgården. Blandade blad av olika slag, den allra första gurkan i skivor, en solvarm tomat och lite hackad lök.
Jag har torkat egna kryddor och blandat den godaste salladsdressingkryddan. 1/3 vinäger, 2/3 olja och salladsdressingkrydda ger en suverän vinägrett.
Salladsdressingkrydda
Slätbladig persilja
Basilika
Lite dragon
Vitlöksklyftor i tunna skivor
Salt, svartpeppar, socket
Torka de färska kryddorna och vitlöken i en tork eller varmluftsugn på låg värme. Mortla med salt, peppar och socker.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
3 kommentarer:
Du skrev på min blogg att ni var nöjda med köttkvarnen till Kitchen aid men vilken storlek har ni? Det finns en storlek 5 och en 8.
Vi har en annan variant, en i metall, som inte tillverkas av Kitchen Aid, men som passar till den. Är lite osäker på vilken originalstorlek den motsvarar...
Skicka en kommentar