Till och med en enkel grönsallad smakar toppen när skörden kommer från den egna köksträdgården. Blandade blad av olika slag, den allra första gurkan i skivor, en solvarm tomat och lite hackad lök.
Jag har torkat egna kryddor och blandat den godaste salladsdressingkryddan. 1/3 vinäger, 2/3 olja och salladsdressingkrydda ger en suverän vinägrett.
Salladsdressingkrydda
Slätbladig persilja
Basilika
Lite dragon
Vitlöksklyftor i tunna skivor
Salt, svartpeppar, socket
Torka de färska kryddorna och vitlöken i en tork eller varmluftsugn på låg värme. Mortla med salt, peppar och socker.
3 kommentarer:
Du skrev på min blogg att ni var nöjda med köttkvarnen till Kitchen aid men vilken storlek har ni? Det finns en storlek 5 och en 8.
Vi har en annan variant, en i metall, som inte tillverkas av Kitchen Aid, men som passar till den. Är lite osäker på vilken originalstorlek den motsvarar...
Skicka en kommentar