Middagen hemma hos mig med J:s föräldrar blev lyckad. Tyvärr fick jag inte tag på någon ekologisk kyckling. Jättetrist, jag har hört att de skulle vara så goda och nu var vi dessutom tillräckligt många för att äta upp en flerkilosfågel! Efter att ha letat i fyra affärer gav jag upp och köpte en majskyckling istället.
När J.s föräldrar kom brann alla ljusen hemma i lägenheten och jag hade hunnit städa undan och stänga in husdjuren (J.s pappa är allergisk). Menyn fick bli säkra kort som vi lagat på sista tiden. Marinerad vitling på spett i morotsbuljong och Kirsti-kyckling. Efteråt åt vi jättegod blåmögelost från Skärvången och ett lyxigt Sauternevin.
En stockholmstjej tipsar om spännande mat och dryck till vardags och lite till fest. När säsongen tillåter kommer det att handla om odling - främst av sådant som är ätbart. Kokböcker, resor, något hus, film och annat som sätter guldkant på tillvaron kan smyga sig in. Bloggen är självklart reklamfri, ett hobbyprojekt som jag inte tjänar något på.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar