torsdag 17 januari 2008

Workshop



Igår var det dags för yngre-arkitekt-nätverket på jobbet att spåna loss i en workshop med temat ”bo på vatten”. Intressant med det här nätverket, man räknas som yngre tills man är någonstans runt 40. (Tur för mig.) Tomt var utsedd till Karlbergskanalen invid trafikerade Klarastrandsleden. Kul kväll och många bra och galna idéer kom fram, men nu var det maten jag skulle berätta om.

Igår serverades följande suveräna cateringmat:


Thaibiffsallad med lime & färska örter (innehöll bl a koriander, chili, fisksås, sharlottenlök)

Tigerräkor marinerade i lime & chilinudelsallad med pak choy & Nam Jim dip
Mangosalsa med chili & koriander (innehöll bl a salladslök, fisksås, lime, koriander)
Melonbitar och färska ananasbitar
Baguette & vår egen färskost (med mycket soltorkad tomat i och troligtvis även färsk basilika)


Allt var mycket gott. Jag måste testa att göra något liknande hemma. Det är kul att experimentera med asiatiska smaker i maten.

Inga kommentarer: