En intensiv helg med massor trädgårdsarbete, husdjur, långpromenader och födelsedagsfirande av J:s svägerska avslutades i härlig försommarvärme nere vid Fredhällsklipporna.
"Jag är sugen på
Shrimp saganaki", sa J. Eftersom den gratinerade rätten inte är helt lämpad som picknickmat gjorde vi om den lite. En lyxig räksallad fick helt enkelt sällskap av grillade paprikaklyftor fyllda med den kryddiga osten. Tillsammans med ett glas vin smakade det toppen i kvällssolen nere vid vattnet.
13 kommentarer:
Så vackert! och gott!
Önskar en bra start på ny vecka!
Picknick är härligt! Och shrimp saganaki - tack för att du påminde mej! Hoppas allt är bra med er.
Å, så härligt det låter! Och gott=)
Äntligen picknick-dags! Ser underbart ut!
Jag saknar uppdatering på din underbara sida.Har använt en del recept.Kanon.
Tittar in och hoppas att allt är fint med dig. Kram
Ser fantastiskt gott ut!
Ha en skön matvecka! // Lena
Ser underbart ut, jag älskar saganaki. Tyvärr gör inte min man det... Brukar panera den och ha i sallad. Mumma.
Saknar dina uppdateringar och sitter och surfar runt bland dina gamla inlägg en stund istället :)
Hej, vart tog du vägen? Saknar dig.
När kommer du tillbaka
Hej
Ser att ni gillar havtorn och förstått hur nyttigt det är. Vill ni beställa mera så är ni välkommna. Vänligen Fredrik Larssen
www.larssens.se
Till alla duktiga hemmakockar vill jag tipsa om en recepttävling med finfina priser. Det är Skånemejerier som anordnar tävlingen. För mer info och regler gå in på http://www.familjenguldkant.se – se menyn till vänster under “recepttävling”.
Skicka en kommentar