I år erbjuder
Skebo Herrgård möjlighet att äta där även om man inte deltar i någon konferens.
Här handlar det om matlagningskonst i den högsta skolan. Enkla råvaror, moderata priser, men sååå mycket smak.
Mitt val föll på knaperstekt grissida med färsklök- och vitlökskräm med romansallad, endive och sardell. Grisen var underbart tillagad med knaprig svål. Vitlökskrämen var galet god och smakbrytningen med sardeller helt perfekt. J fastnade för lammnacke i dill med primörmorötter, spetskål och kummin. Lammnacken var mör och god. Kombon kål och kummin är helt perfekt och såsen till lammet fantastiskt mustig.
Detta är mat som man knappast kan laga själv hemma. Vi var verkligen nöjda.
Trädgården vid Skebo Herrgård är dessutom bland det finaste man kan se. De måste ha en riktigt kreativ och begåvad trädgårdsmästare.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar