torsdag 1 maj 2014

Sköna maj välkommen....

Byvägen 1 maj

Stackars blommande persika

När jag kommit över besvikelsen ska jag bjuda på recept från gårdagens suveräna vårmiddag.

6 kommentarer:

Postgårdsromantik sa...

Jag som tyckte att vi hade vitt då vi vaknade - men detta ser ju ut som om VINTERN ÄR TILLBAKA!!! Ja det lät ju inget vidare upplyftande, men vårt har redan smält bort så det finns ju hopp...
:-D

//lena

Åsa sa...

Oj! Hoppas den smälter bort fortare än kvickt!
Här blåser kyliga vindar men solen skiner trots allt från en klarblå himmel. Så är det faktiskt lite torrt ute i jorden så det hade gärna fått komma lite nederbörd och friska upp de små plantorna.

Ser fram emot recepten från din vårmiddag igår.

Matarkivet sa...

Seriöst?! Jag hörde att det snöade i Stockholmstrakten men trodde inte att det lade sig... :( Hoppas det smälter snart! 1:a maj måste ju ändå vara rekord?

Remsan sa...

Va?! Har ni fått snö?! Här är isande kallt men gud bevars ingen snö i alla fall. Ett år hade vi snö på midsommarafton. Helt galet!
Jag ser fram emot din meny i alla fall!

Sofie Johansson sa...

Hoppas att det var kortvarigt. Vi har haft kalla och frostiga mornar de senaste dagarna men ingen snö tackolov!

Fröken Dill sa...

Lena; vidrigaste vädret för en odlare, men nu har det smält och snart ska väl nattfrosten ge sig också.
Åsa; jag snön blötte faktiskt upp den torra marken rätt väl och det var välkommet då vårarna i Roslagen annars kan vara väl torra.
Matarkivet; helt galet - ur led är årstiderna, men nu hoppas jag att det ska ordna till sig.
Remsan; det enda man vet om vädret är att man aldrig kan veta. Men med odlarspaden och fröpåsen i högsta hugg blir man ju väldigt besviken över 1 dm kvarliggande snö.
Sofie; nu är det smält. Kalla nätter fortfarande, men det ska väl bli varmare vad det liter, hoppas jag.