tag:blogger.com,1999:blog-1429835403344789630.post8312424223603978462..comments2024-02-28T12:04:17.619+01:00Comments on Fröken Dills kök: Överraska med supergoda ostbollar!Fröken Dillhttp://www.blogger.com/profile/10219912738614465819noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-1429835403344789630.post-14949834433554138912019-05-28T21:19:47.408+02:002019-05-28T21:19:47.408+02:00Verkligen superbra recept. Jag kan också tipsa om ...Verkligen superbra recept. Jag kan också tipsa om att köpa färdiga mixar online som man enkelt blandar med olja, ägg, ost och vatten. Finns exempelvis på cassava.se. Precis som Jenny nämnde tycker jag det är jättekul att testa med olika typer av ostar! :D<br />Hälsningar TobiasTobiashttps://www.blogger.com/profile/11377043791787109166noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1429835403344789630.post-42739027506274877282019-03-23T17:26:05.491+01:002019-03-23T17:26:05.491+01:00Tog en långpromenad till "grabbaffären" ...Tog en långpromenad till "grabbaffären" och köpte en 15-bolls form och en 24-bollars som är mindre. Tänkte att det kanske blir bra med lite mindre bollar också.<br /><br />Jo den här vårlördagen är både glad och ljuvlig!<br />Hälsar,<br />EvaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1429835403344789630.post-47541961227977041092019-03-23T07:05:28.256+01:002019-03-23T07:05:28.256+01:00Jag har bara testat med parmesan och västerbotteno...Jag har bara testat med parmesan och västerbottenost, men läst att det går bra med fetaost och allt möjligt annat. Jalapeno lät toppen. Måste absolut testas! Jag brukar grädda bollarna i 2 omgångar, men den nya silikonformen är så bra att det nog blir till att bege sig till "grabbaffären" Kitchen lab igen och köpa ytterligare en form.<br /><br />Massa glad lördag önskar JennyFröken Dillhttps://www.blogger.com/profile/10219912738614465819noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1429835403344789630.post-19218012807622561762019-03-22T16:29:49.641+01:002019-03-22T16:29:49.641+01:00Oj vad kul, de här bollarna visste jag inte om att...Oj vad kul, de här bollarna visste jag inte om att de fanns. Funderar på om man kan byta parmesanen till någon grönmögelost eller kanske hacka i jalapeno. Får testa att göra originalet och sedan ev utveckla med andra smaker. Har du 2 formar eller gör du bollarna i omgångar? Man vill väl äta dem nygjorda.<br /><br />Tack!<br />EvaAnonymousnoreply@blogger.com