tag:blogger.com,1999:blog-1429835403344789630.post3781932066384444663..comments2024-02-28T12:04:17.619+01:00Comments on Fröken Dills kök: The cheezier snackFröken Dillhttp://www.blogger.com/profile/10219912738614465819noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-1429835403344789630.post-13508492393347747262009-01-02T15:16:00.000+01:002009-01-02T15:16:00.000+01:00Jag har en sjuklig vilja att hålla med alla, men b...Jag har en sjuklig vilja att hålla med alla, men bör nog träna på att tycka att det är kul att andra tycker annorlunda än mig... Har svårt för inälvsmat. Och svårt att inte svimma av äckel på det där bed- and breakfastet som stolt presenterade black-pudding till frukost... och den engelska saugagen ska vi inte ens tala om. Ruggigt, tycker jag. Kul att någon annan tycker annorlunda! Och jag tror fortfarande att det finns en massa smarrigt att upptäcka även i det brittiska köket. Om inte annat så har de fantastiska aler och med "the local cider" är alla eventuella aversioner glömda.<BR/><BR/>Hälsar Dillen<BR/>(som av kuriosa-syfte tiggt till sig en burk Haggis av svågern)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1429835403344789630.post-36403809447673059252008-12-31T01:08:00.000+01:002008-12-31T01:08:00.000+01:00Jag älskar ill och med den urkokta spenaten, burkä...Jag älskar ill och med den urkokta spenaten, burkärtorna och slappa kålen från det engelska köket. <BR/>När jag var student i England på 70 talet kom jag dit som graduated och fick därmed äta i en litet finare matsal. Jag älskade de där luncherna och middagarna och visst en shepards i all ära, men tänk en steak and kidney biter ifrån bättre.Lagers tabberashttps://www.blogger.com/profile/12640159243302332122noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1429835403344789630.post-81534570344777206632008-12-30T21:03:00.000+01:002008-12-30T21:03:00.000+01:00Tack detsamma, gott nytt år tillbaka. Förresten, d...Tack detsamma, gott nytt år tillbaka. Förresten, det här är nog en alldeles perfekt rätt att avnjuta på nyårsdagen.<BR/><BR/>Tror fröken DillFröken Dillhttps://www.blogger.com/profile/10219912738614465819noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1429835403344789630.post-70772233200496347042008-12-30T20:42:00.000+01:002008-12-30T20:42:00.000+01:00SEr jättegott ut:)Gott Nytt År!SEr jättegott ut:)Gott Nytt År!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1429835403344789630.post-73769248163309763272008-12-29T08:54:00.000+01:002008-12-29T08:54:00.000+01:00Väldigt speciell och god kombo med lagrad cheddar ...Väldigt speciell och god kombo med lagrad cheddar och colemansenap i Welch rarebit. Det är ingen light-mat precis, men måste i alla fall ätas någon gång om året.<BR/><BR/>Tycker fröken DillAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1429835403344789630.post-5283001063069705032008-12-27T20:38:00.000+01:002008-12-27T20:38:00.000+01:00Ser verkligen läckert och gott ut! :O)//AnnaSer verkligen läckert och gott ut! :O)//AnnaAnonymousnoreply@blogger.com