tag:blogger.com,1999:blog-1429835403344789630.post8905343998217421546..comments2024-02-28T12:04:17.619+01:00Comments on Fröken Dills kök: Från mitt första kökFröken Dillhttp://www.blogger.com/profile/10219912738614465819noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-1429835403344789630.post-60649192284408559062010-05-05T13:21:24.820+02:002010-05-05T13:21:24.820+02:00Anna; de andra färdigfonderna är betydligt bättre ...Anna; de andra färdigfonderna är betydligt bättre och tillräckligt med fiskrens är heller inte lätt att komma över.<br />Maria; Härligt med de fantastiska skaldjuren på Västkusten!<br />Lena; cognac finns bara ibland hos mig. Konstigt nog, så otäck som den är att dricka borde den inte gå åt...<br />Anonym; aha kycklingfond i räksoppa. Ja, varför inte? De färdiga kycklingfonderna är ju riktigt bra!<br />Skogseva; visst är den! J har kontaker i keramikbranschen...<br />Annika; Går rätt snabbt att koka också, till skillnad från köttben som behöver timmar.<br />Susanne; tack! Skummet blev snyggt med hjälp av stavmixern.<br />Hälsar fröken DillFröken Dillhttp://www.frkdill.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1429835403344789630.post-49931364674383111522010-04-29T08:32:19.271+02:002010-04-29T08:32:19.271+02:00Fantastiskt bra bild! En sådan matbild som man bli...Fantastiskt bra bild! En sådan matbild som man blir hungrig av..Japan till bordshttp://www.japantillbords.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1429835403344789630.post-80325398344180653492010-04-28T10:57:46.696+02:002010-04-28T10:57:46.696+02:00Åh, det där är ju bara så gott! Jag slänger alltid...Åh, det där är ju bara så gott! Jag slänger alltid in räkskalen i frysen numera. Rätt vad det är kommer de väl till pass.Annikahttps://www.blogger.com/profile/16609946482770849683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1429835403344789630.post-30355235156742526202010-04-28T09:45:49.430+02:002010-04-28T09:45:49.430+02:00Otroligt vacker skål!Otroligt vacker skål!Skogsevahttps://www.blogger.com/profile/09614168992468072260noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1429835403344789630.post-55165366258710636202010-04-28T09:19:13.300+02:002010-04-28T09:19:13.300+02:00Självklart ska man koka av skalen men använd gärna...Självklart ska man koka av skalen men använd gärna kycklingfond för att höja upp smaken.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1429835403344789630.post-54212634358645607272010-04-28T09:03:31.827+02:002010-04-28T09:03:31.827+02:00Sedan jag för första gången, för x antal år sedan,...Sedan jag för första gången, för x antal år sedan, gjorde egen räkfon så är det en omöjlighet för mig att slänga räkskal! Jag brukar dock göra fonden på stört så att jag alltid har färdig i frysen.<br />Soppan är ganska lik min men jag brukar inte ha cognac hemma :)Lenahttp://almamater.bloggplatsen.se/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1429835403344789630.post-68921522777563759082010-04-28T08:59:41.860+02:002010-04-28T08:59:41.860+02:00Räksoppa är så gott! Jag brukar också alltid ha mi...Räksoppa är så gott! Jag brukar också alltid ha minst en laddning skal i frysen från räkkvällar (vilka inträffar ofta om man bor i Göteborg) :) Ibland har jag i lite persiljekvistar och annat gottigt också.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1429835403344789630.post-62005549455159307392010-04-28T08:50:59.994+02:002010-04-28T08:50:59.994+02:00Ser verkligen jättegott ut! Och ja, håller med god...Ser verkligen jättegott ut! Och ja, håller med god fiskbuljong är verkligen svårt att hitta!Annahttp://www.gourmetodling.comnoreply@blogger.com