tag:blogger.com,1999:blog-1429835403344789630.post8763634179658113279..comments2024-02-28T12:04:17.619+01:00Comments on Fröken Dills kök: 1980-tals-nostalgiFröken Dillhttp://www.blogger.com/profile/10219912738614465819noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-1429835403344789630.post-41886754185819491672009-08-19T13:10:35.435+02:002009-08-19T13:10:35.435+02:00Vitlök och lite sherry låter som bra tips. Själv h...Vitlök och lite sherry låter som bra tips. Själv har jag ett antitips. Jag provade att göra avocadosoppa med vitt vin istället för citron och det blev inte lika gott.<br />Hälsar fröken DillFröken Dillhttps://www.blogger.com/profile/10219912738614465819noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1429835403344789630.post-26933754650006635252009-08-18T17:15:45.899+02:002009-08-18T17:15:45.899+02:00Det spelar ingen roll om det är 80-tal, den funkar...Det spelar ingen roll om det är 80-tal, den funkar fortfarande. Jag brukar ha en skvätt sherry i min:)Nyberg's storyhttps://www.blogger.com/profile/13262477262474267167noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1429835403344789630.post-53010855865611599672009-08-17T11:25:07.697+02:002009-08-17T11:25:07.697+02:00Kul hur olika typer av mat präglar vissa årtionden...Kul hur olika typer av mat präglar vissa årtionden. När jag gifte mig i slutet av 90-talet (också skild nu sedan länge) inleddes menyn med en cross-over-gravad lax med bl a lime och koriander och sedan åt vi en buffet med mycket inspiration från Asien (och lite från Marocko). Det berodde väl delvis på att jag och brudgummen påverkats av våra resor, men också att cross-over och Asien var inne. Nu har det varit mycket svensk husmanskost ett tag, men jag undrar vad nästa stora trend blir?<br />Hälsar fröken DillFröken Dillhttps://www.blogger.com/profile/10219912738614465819noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1429835403344789630.post-45186906306461078212009-08-17T08:31:47.312+02:002009-08-17T08:31:47.312+02:00Jag brukar ha en touch av vitlök i avocadosoppan, ...Jag brukar ha en touch av vitlök i avocadosoppan, vilket jag tycker passar bra till avocadons milda smak. <br /><br />Hade den som kall förrätt på mitt och min ex/mina barns mors bröllop 1985. Så nog är det en 80-talsrätt allt. Men väldigt god sommarlunch.Stefanhttps://www.blogger.com/profile/02271315990760405206noreply@blogger.com