tag:blogger.com,1999:blog-1429835403344789630.post7454020638530820756..comments2024-02-28T12:04:17.619+01:00Comments on Fröken Dills kök: Sursteken och dess tillbehörFröken Dillhttp://www.blogger.com/profile/10219912738614465819noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-1429835403344789630.post-75823584213400543372009-09-18T21:34:36.146+02:002009-09-18T21:34:36.146+02:00Förresten, akta er för de 3-4 timmarna i det gamla...Förresten, akta er för de 3-4 timmarna i det gamla receptet! Använd istället stektermometer och betänk att 58 grader är i högsta laget om man sveper in steken i folie och låter den gå en stund till. Mitten blir fint rosa, men ändarna lite grå, i alla fall om man har en mindre stek. <br />Hälsar fröken DillFröken Dillhttp://www.frkdill.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1429835403344789630.post-41306086076719613522009-09-17T09:27:05.934+02:002009-09-17T09:27:05.934+02:00Tack Mimmi och Elena!
Jag är nog lite av en samlar...Tack Mimmi och Elena!<br />Jag är nog lite av en samlare och har alltid rätt mycket råvaror hemma, särskilt så här års när det är skördetid.<br />Surstek är i alla fall något bättre än J:s andra "favorit" - friterad matjessill.<br />http://frkdill.blogspot.com/2008/12/vad-j-gjorde.html<br />Hälsar fröken DillFröken Dillhttp://www.frkdill.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1429835403344789630.post-11945174162193627692009-09-16T08:01:48.505+02:002009-09-16T08:01:48.505+02:00Det låter riktigt otrevligt med surstek men vem ve...Det låter riktigt otrevligt med surstek men vem vet det kan kanske vara gott. Fläsklägg är ju helt fantastiskt t.ex. och raggmunk med fläsk är nog en av världens godaste rätter enligt mig, husmanskost kan vara hur bra som helst helt enkelt.Emil O.noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1429835403344789630.post-54634694991453741082009-09-15T23:27:07.044+02:002009-09-15T23:27:07.044+02:00Hej!
Du har ett pris att hämta från min blogg!
K...Hej!<br /><br />Du har ett pris att hämta från min blogg!<br /><br />Kram,<br />ElenaElenahttps://www.blogger.com/profile/01696983269570126430noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1429835403344789630.post-5618891726075302372009-09-15T22:18:34.241+02:002009-09-15T22:18:34.241+02:00Måste erkänna att namnet surstek låter läbbigt, me...Måste erkänna att namnet surstek låter läbbigt, men det ser ju riktigt gott ut. Älskar alla dina underbara matskildringar och fascineras över hur ni konstant kan "råka" ha så himla mycket gott hemma att äta till alla fina anrättningar. Hälsningar från MimmiMamma Mimmihttps://www.blogger.com/profile/15682895062138277296noreply@blogger.com