tag:blogger.com,1999:blog-1429835403344789630.post7290799328790951909..comments2024-02-28T12:04:17.619+01:00Comments on Fröken Dills kök: Konservering som på 1940-taletFröken Dillhttp://www.blogger.com/profile/10219912738614465819noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-1429835403344789630.post-80278633992711803322011-10-11T16:20:20.949+02:002011-10-11T16:20:20.949+02:00Oj oj, den där skulle man vilja lägga vantarna på ...Oj oj, den där skulle man vilja lägga vantarna på :-) Skorstensrökningen var intressant tyckte jag, fast tusan vet om man skulle våga sig upp på nocken med korvarna, ha ha ! Av min gamla granntant som var hushållslärare har jag fått ärva Hemkonservering för bär, frukt och grönsaker bla. Fast den roligaste är nog Dyrtidsmat utgiven av fackskolan för huslig ekonomi i uppsala 1941. Ha det gott ! <br />Lisa/Lisas trädgårdLisahttp://blog.lisastradgard.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1429835403344789630.post-41433719850551124342009-09-11T19:57:05.403+02:002009-09-11T19:57:05.403+02:00Fantastisk bok! Får man fråga vilka tider de rekom...Fantastisk bok! Får man fråga vilka tider de rekommenderade vad avser skorstensrökningen då det är en gren jag ämnar ägna mig åt inom kort.Andreashttps://www.blogger.com/profile/15576963382137650250noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1429835403344789630.post-785112432897370262009-09-08T09:57:17.362+02:002009-09-08T09:57:17.362+02:00Åh vad det är läckert med gamla kokböcker, jag bli...Åh vad det är läckert med gamla kokböcker, jag blir alldeles salig av bilderna :)Helena Ljunggrenhttp://www.helenaljunggren.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1429835403344789630.post-78192084373255820252009-09-05T08:30:13.539+02:002009-09-05T08:30:13.539+02:00Detsamma Kinna!!!!
Gurkor och rödbetor lät bra. Ha...Detsamma Kinna!!!!<br />Gurkor och rödbetor lät bra. Har du eller någon koll på hur man lägger in jalapenos?<br />Undrar fröken Dill med stilig jalapenoplantaFröken Dillhttps://www.blogger.com/profile/10219912738614465819noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1429835403344789630.post-71727270125001310642009-09-03T17:28:34.853+02:002009-09-03T17:28:34.853+02:00Hej där!
Såg Örjans kommentar och din. ja, det är ...Hej där!<br />Såg Örjans kommentar och din. ja, det är mest söta saker. De där kött och fiskkonserverna tror jag inte att en modern människa vill laga, förutom sursteken då...men du hittar goda gurkor, inlagda rödbetor och syltade nypon i min bok plus en hel massa goda efterrätter för att visa vad det man konserverar och fryser kan användas till. =) Blir f ö jätteglad över att du läser hos mig.Kinna Jonssonhttps://www.blogger.com/profile/03371326021986922712noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1429835403344789630.post-56357769459944713782009-09-03T07:13:00.353+02:002009-09-03T07:13:00.353+02:00Jag är alltid på jakt efter bra begagnade kokböcke...Jag är alltid på jakt efter bra begagnade kokböcker!<br />Läser Kinnas blogg (och ett gäng andra matbloggar) varje dag såklart. (Fast säg inte det till min chef...). Kinnas böcker verkar jättefina, fantastiskt med vaxduksomslagen, men om jag har förstått rätt handlar de mest om söta saker?<br />Tror fröken DillFröken Dillhttp://www.frkdill.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1429835403344789630.post-14253630715868576512009-09-02T21:14:48.926+02:002009-09-02T21:14:48.926+02:00Hoppas Du uppmärksammat Kinna Jonssons (med familj...Hoppas Du uppmärksammat Kinna Jonssons (med familjemedlemmar) "I Mormors skafferi".<br />http://kinnasblogg.blogspot.com/<br />Mycken erfarenhet och kunskap från Din bok finns troligtvis med i denna"skafferibok"<br />Skall få mitt eget exemplar i morgon.Örjannoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1429835403344789630.post-44157430187845476832009-09-02T16:45:20.619+02:002009-09-02T16:45:20.619+02:00Vilket fynd! Jag är avis.Vilket fynd! Jag är avis.Annahttps://www.blogger.com/profile/18019050095391899822noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1429835403344789630.post-91657409987384872452009-09-02T16:27:41.729+02:002009-09-02T16:27:41.729+02:00Mycket lärorik läsning antar jag för en modern hus...Mycket lärorik läsning antar jag för en modern husmor ;-) Kul med gamla kokböcker! Kram AnnaAnnahttp://www.gourmetodling.comnoreply@blogger.com