tag:blogger.com,1999:blog-1429835403344789630.post5538786911141847840..comments2024-02-28T12:04:17.619+01:00Comments on Fröken Dills kök: En burk auberginFröken Dillhttp://www.blogger.com/profile/10219912738614465819noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-1429835403344789630.post-11761395115663704592009-02-03T16:05:00.000+01:002009-02-03T16:05:00.000+01:00Hoppas SERA-sortimentet finns i Värmland, Mimmi. A...Hoppas SERA-sortimentet finns i Värmland, Mimmi. <BR/><BR/>Anna, jag misstänker att ni kan få tag på kanske ännu mer spännande märken i Köpenhamn?<BR/><BR/>Nu har jag förresten upptäckt de goda SERA-hasselnötterna på Coop i Hammarby Sjöstad, där jag jobbar!<BR/><BR/>En stor bruk för 26 kr känns prisvärd. Det är ändå rätt mycket jobb med att göra egengrillade auberginer.<BR/><BR/>Hälsar fröken Dill som ständigt är på jakt efter butiker som säljer något braAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1429835403344789630.post-44752700388050984252009-02-02T13:21:00.000+01:002009-02-02T13:21:00.000+01:00jättebra tips! Bra alternativ till att köpa färska...jättebra tips! Bra alternativ till att köpa färska auberginer (som jag gissar inte har säsong just nu).Kinna Jonssonhttps://www.blogger.com/profile/03371326021986922712noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1429835403344789630.post-15296944901623382812009-01-29T19:41:00.000+01:002009-01-29T19:41:00.000+01:00Jag får titta i mina affärer, kanske om jag har tu...Jag får titta i mina affärer, kanske om jag har tur. Annars får jag vänta till jag åker till stora staden Karlstad. Tack för tips, länge sedan jag åt Baba ganosh.<BR/><BR/>Må så gott/ MimmiAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1429835403344789630.post-80359919023505511412009-01-28T13:41:00.000+01:002009-01-28T13:41:00.000+01:00Hej fröken Dill! Ser smaskigt ut med auberginröran...Hej fröken Dill! Ser smaskigt ut med auberginröran :O). Vi skickar dina fröer och kaprisplanta idag och jag lägger med en påse chili stromboli som en liten present!<BR/> :-). //AnnaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1429835403344789630.post-12190709338447163052009-01-28T11:48:00.000+01:002009-01-28T11:48:00.000+01:00Hasselnötterna är helt fantastiska. Jag har blivit...Hasselnötterna är helt fantastiska. Jag har blivit beroende av dem. Och då har jag hittills bara ätit dem som de är (flera nävar varje dag). Att använda dem till mat och efterätter måste vara outstanding!<BR/>Coop i Bromma hade förresten fräschat upp sitt sortiment rejält. Tyvärr tar det fortfarande en evighet i kassan...<BR/><BR/>Hälsar fröken DillFröken Dillhttps://www.blogger.com/profile/10219912738614465819noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1429835403344789630.post-29644008921760541452009-01-28T10:41:00.000+01:002009-01-28T10:41:00.000+01:00Tack för tipset! Sera har även (förutom de närmast...Tack för tipset! Sera har även (förutom de närmast <I>mytomspunna hasselnötterna</I>, som jag ännu inte fått napp på) grillad paprika på burk, mycket prisvärd och fin.<BR/><BR/>Saxar, ja....jag sliter ut saxar i köket. Kilpper i allt; gärna i kött och kyckling ;).Annikahttps://www.blogger.com/profile/16609946482770849683noreply@blogger.com