tag:blogger.com,1999:blog-1429835403344789630.post5289253514198246862..comments2024-02-28T12:04:17.619+01:00Comments on Fröken Dills kök: RabarbersmulpajFröken Dillhttp://www.blogger.com/profile/10219912738614465819noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-1429835403344789630.post-19165847749745849152012-06-16T18:07:32.791+02:002012-06-16T18:07:32.791+02:00åhhh va gott!!ser riktigt somrigt ut :)åhhh va gott!!ser riktigt somrigt ut :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1429835403344789630.post-34302413738982299332012-05-13T08:02:02.061+02:002012-05-13T08:02:02.061+02:00De första primörerna är toppen! Kanske hinner vi ä...De första primörerna är toppen! Kanske hinner vi äta nässlor ännu en gång innan de blir för grova. Det har gått så snabbt i år. Har aldrig lärt mig äta kirskålen. Tycker den smakar för mycket kåda. Synd eftersom den finns i massor i mina rabatter på landet...Fröken Dillhttps://www.blogger.com/profile/10219912738614465819noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1429835403344789630.post-86880504711976356942012-05-09T21:23:29.754+02:002012-05-09T21:23:29.754+02:00Vilka härliga vårbilder och "vårig" mat....Vilka härliga vårbilder och "vårig" mat. Rabarbern är på väg här också och de första nässlorna nöp jag igår. Funderar på att plocka kirskål för det har jag inte lagat något av.<br />Ha det fint/Karin WKarin Whttp://chiliconkarin.blogg.senoreply@blogger.com