tag:blogger.com,1999:blog-1429835403344789630.post5148920906348992890..comments2024-02-28T12:04:17.619+01:00Comments on Fröken Dills kök: VitkålstipsetFröken Dillhttp://www.blogger.com/profile/10219912738614465819noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-1429835403344789630.post-32659619035908310542012-01-28T08:24:20.836+01:002012-01-28T08:24:20.836+01:00Åh kummin som är så gott. Vilken toppantips. Stort...Åh kummin som är så gott. Vilken toppantips. Stort TACK!Fröken Dillhttps://www.blogger.com/profile/10219912738614465819noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1429835403344789630.post-24681673698652365572012-01-24T16:11:18.302+01:002012-01-24T16:11:18.302+01:00Kumminfrön! Häller lite, lite kokande vatten på de...Kumminfrön! Häller lite, lite kokande vatten på dem och låter dem stå, sen salt,ättika och vanlig rapsolja. Smakar och smakar, lite honung om det känns bra : )<br />Självklart slinker det ner rivna morötter ibland, en finhackad lök som gärna får "mogna lite" i dressingenLiLohttp://www.kucke-li-lo.bloggplatsen.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1429835403344789630.post-72688071876378613912012-01-18T14:16:11.738+01:002012-01-18T14:16:11.738+01:00Kinna; suveränt, ser fram emot! Vore inte vitkål s...Kinna; suveränt, ser fram emot! Vore inte vitkål så billigt så skulle det vara tokpopulärt.<br />Ann-Sofie; här ska stampas och citrondressingas!<br />Moma; suveräna tips, senap till vitkål borde ju vara klockrent!<br />Lina; Underbara Kyocera mandolin som är nätt, relativt billig och helt fantastiskt bra!<br />Hälsar fröken DillFröken Dillhttps://www.blogger.com/profile/10219912738614465819noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1429835403344789630.post-57361814358794777362012-01-18T12:17:48.569+01:002012-01-18T12:17:48.569+01:00Så gott med vitkålssallader! Har fortfarande inte ...Så gott med vitkålssallader! Har fortfarande inte tagit mig för att skaffa en mandolin, vad har du för någon?Linahttp://www.matsaklart.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1429835403344789630.post-19996813810245859772012-01-18T10:35:19.079+01:002012-01-18T10:35:19.079+01:00Jag gillar min med lite vitlök i och någon tesked ...Jag gillar min med lite vitlök i och någon tesked fransk senap utöver salt,svartpeppar, honung, vinäger, olja och bladpersilja. Vänder man ner lite majonnäs (eventuellt utblandat med yoghurt) och river i en morot så får man en god cole slaw också!Moma/Moma's Kitchenhttp://www.momaskitchen.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1429835403344789630.post-18479831392844637222012-01-17T21:53:14.837+01:002012-01-17T21:53:14.837+01:00Vi brukar göra nästan samma sak, men vi stampar vi...Vi brukar göra nästan samma sak, men vi stampar vitkålen med salt och lakar ur. Jag tycker den blir fantastiskt god av det. Dressingen är enklaste möjliga lite citron och kryddor efter smak. Oftast bara basilika.Ann-Sofiehttps://www.blogger.com/profile/03507816421501003725noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1429835403344789630.post-83998310514406992382012-01-17T08:35:29.253+01:002012-01-17T08:35:29.253+01:00Vintersalladen hos mig. Nästa postning som kommer ...Vintersalladen hos mig. Nästa postning som kommer strax. otroligt god och håller sig i flera dagar - om man inte som både du och jag gillar vitkål...Kinna Jonssonhttps://www.blogger.com/profile/03371326021986922712noreply@blogger.com