tag:blogger.com,1999:blog-1429835403344789630.post3757040855711797135..comments2024-02-28T12:04:17.619+01:00Comments on Fröken Dills kök: Lyxbiff med sina tillbehörFröken Dillhttp://www.blogger.com/profile/10219912738614465819noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-1429835403344789630.post-61312757812748942112011-09-13T22:42:59.005+02:002011-09-13T22:42:59.005+02:00oj så gott!oj så gott!karinhttp://trattoria.blogg.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1429835403344789630.post-74004261159599095512011-09-10T07:13:01.441+02:002011-09-10T07:13:01.441+02:00Sara W och Dagliljan; detta är ett perfekt recept....Sara W och Dagliljan; detta är ett perfekt recept. Jättegoda kalla i sallader också. Eller så kan man mixa till en dippgucka. Håller ett par dagar i kylen!Fröken Dillhttps://www.blogger.com/profile/10219912738614465819noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1429835403344789630.post-34481439621770919122011-08-29T22:45:17.642+02:002011-08-29T22:45:17.642+02:00Perfekt med mera tomatinspiration. Har ju gott om ...Perfekt med mera tomatinspiration. Har ju gott om dem just nu :)<br />Tack för det, jag förstår att det måste smakat himmelskt!Boänghttps://www.blogger.com/profile/17775332683230102829noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1429835403344789630.post-35063292639987928522011-08-29T22:15:48.965+02:002011-08-29T22:15:48.965+02:00Oj, så gott!
Måste testa dessa tomater till nästa...Oj, så gott!<br /><br />Måste testa dessa tomater till nästa kötträtt. De ser så smarriga ut.<br /><br />Ha det fint!<br /><br />Hälsningar<br /><br />Sara WSara Wittemyr Wiberghttps://www.blogger.com/profile/02905101451757378030noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1429835403344789630.post-76479992599572240542011-08-29T21:56:57.949+02:002011-08-29T21:56:57.949+02:00Ulf; kan bara hålla med! Och efter att ha läst mik...Ulf; kan bara hålla med! Och efter att ha läst mikrobiologi vet jag att bakterier tar timmar på sig att utvecklas, så det är ingen fara. Fast man får absolut inte rumstemperera och sedan ångra sig... särskilt inte i augusti...<br />Mårtenssons; perfekt just nu, men faktiskt rätt OK också när tomaterna är tråkiga eftersom tillagningen koncentrerar smakerna. Men en sån grå årstid kan vi knappast föreställa oss nu, turligt nog.<br />Sensommarhälsar fröken Dill<br />(jag ska... kanske...erkänna hösten i september...)Fröken Dillhttps://www.blogger.com/profile/10219912738614465819noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1429835403344789630.post-57339630726028869172011-08-29T21:49:13.759+02:002011-08-29T21:49:13.759+02:00Låter som ett väldigt gott tillbehör, det gäller a...Låter som ett väldigt gott tillbehör, det gäller att passa på medan det finns svenska goda tomater:)Mårtenssons kökhttps://www.blogger.com/profile/17405150048469046387noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1429835403344789630.post-35839220515749372122011-08-29T21:21:06.636+02:002011-08-29T21:21:06.636+02:00Låter smarrigt! Ja, nyckeln till en perfekt stekt ...Låter smarrigt! Ja, nyckeln till en perfekt stekt biff - förutom att ha gott kött såklart - är att köttet är rumstempererat när du steker. _Speciellt_ om man gillar lite blodigt, då är det superviktigt att köttet är rumstempererat eller lite varmare när det åker ner i pannan! :-)Red Screamhttps://www.blogger.com/profile/04263538935813406316noreply@blogger.com