tag:blogger.com,1999:blog-1429835403344789630.post3678334114709489198..comments2024-02-28T12:04:17.619+01:00Comments on Fröken Dills kök: En god röraFröken Dillhttp://www.blogger.com/profile/10219912738614465819noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-1429835403344789630.post-14791030222242168452009-11-09T20:29:14.377+01:002009-11-09T20:29:14.377+01:00Härlig bild! Och gott med lite snaks :) Skall göra...Härlig bild! Och gott med lite snaks :) Skall göra lite vitlöksdipp nu och skära lite morötter - måndagsmys :)emmas Kökhttp://xn--emmaskk-f1a.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1429835403344789630.post-60765697195102166132009-11-09T17:25:35.968+01:002009-11-09T17:25:35.968+01:00Åt din goda saffransdoftande rotfruktsgryta i förr...Åt din goda saffransdoftande rotfruktsgryta i förrgår, den ska vi definitivt göra fler gånger!<br />Kronärtskocksröran vill jag också testa. Sardeller använder vi till mycket, gratänger, grytor i pastasåser... När vi är alldeles ensamma och inte ska andas på någon dagen efter gör vi "Horny devils". Små brödbitar bottnas med creme fraiche, därpå läggs en rullad sardell. Stick ner en flisa (ett horn) vitlök i sardellen och klipp en gnutta dill över. För de som är lika modiga och vitlöks-/sardellfrälsta och modiga som vi: ÄT!Skogsevahttps://www.blogger.com/profile/09614168992468072260noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1429835403344789630.post-10279453189198404842009-11-09T16:05:59.259+01:002009-11-09T16:05:59.259+01:00Först vill jag gratulera till tredjeplatsen i pizz...Först vill jag gratulera till tredjeplatsen i pizzatävlingen.<br />Röran som Du presenterar idag kan jag tänka mig är supergod,jag gillar både sardeller och kronärtskockshjärtan.Monkanhttps://www.blogger.com/profile/05066202394343254417noreply@blogger.com