tag:blogger.com,1999:blog-1429835403344789630.post3072385078814921171..comments2024-02-28T12:04:17.619+01:00Comments on Fröken Dills kök: Middagen fortsätter hos mormor och morfarFröken Dillhttp://www.blogger.com/profile/10219912738614465819noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-1429835403344789630.post-21193797730064340612010-03-08T07:25:12.451+01:002010-03-08T07:25:12.451+01:00Vilken underbar beskrivning, kul att läsa! :-) Hål...Vilken underbar beskrivning, kul att läsa! :-) Håller med, den där petitchouxkransen ser riktigt supersmarrig ut!Red Screamhttps://www.blogger.com/profile/04263538935813406316noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1429835403344789630.post-56097187824256266352010-03-08T07:15:54.032+01:002010-03-08T07:15:54.032+01:00Åh, min mamma bakade ofta petit choux-krans under ...Åh, min mamma bakade ofta petit choux-krans under min uppväxt, men nu var det längesedan. Nu väckte du min nostalgi, och gav mig en bra idé inför middagen vi ska ha på lördag.<br />Tack för att du delar med dig av detta, jag läser med största behållnin!Annikahttps://www.blogger.com/profile/16609946482770849683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1429835403344789630.post-59344881690604153352010-03-07T20:32:48.067+01:002010-03-07T20:32:48.067+01:00Glödsteka - vilket bra ord! Varför ändrades det ti...Glödsteka - vilket bra ord! Varför ändrades det till grillning egentligen? Tycker Glödsteka är ett utmärkt bra och fint ord. Så kul att läsa din släkthistoria :-)Åsahttps://www.blogger.com/profile/13180214708975848360noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1429835403344789630.post-404601979718235382010-03-07T17:17:55.866+01:002010-03-07T17:17:55.866+01:00Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.Skogsevahttps://www.blogger.com/profile/09614168992468072260noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1429835403344789630.post-74704090519949282202010-03-07T15:53:26.366+01:002010-03-07T15:53:26.366+01:00Dom är så söta din mormor och morfar och vad gott ...Dom är så söta din mormor och morfar och vad gott det låter med maten och allt som var ett måste runt omkrin. Min mamma gör också den godaste plommonspäckade fläskkarrén. Har provat själv men med det blev inge bra :-)Annahttp://www.gourmetodling.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1429835403344789630.post-23284121184342378532010-03-06T08:41:39.980+01:002010-03-06T08:41:39.980+01:00Fantastiska beskrivningar, Fröken Dill. Och den dä...Fantastiska beskrivningar, Fröken Dill. Och den där petitchouxkransen var bedårande! Det var längesedan jag bakade petitchouxer, skulle kanske...Anna Bhttp://www.skafferiet.taffel.senoreply@blogger.com