tag:blogger.com,1999:blog-1429835403344789630.post2218667735215030275..comments2024-02-28T12:04:17.619+01:00Comments on Fröken Dills kök: Räksallad med godaste såsenFröken Dillhttp://www.blogger.com/profile/10219912738614465819noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-1429835403344789630.post-31189485823919024822013-09-03T09:56:10.533+02:002013-09-03T09:56:10.533+02:00Postgårdaren; majonäs, chili och vitlök passar ju ...Postgårdaren; majonäs, chili och vitlök passar ju till så mycket, MUMS, nu blev jag sugen på fisksoppa...<br />Lotta; absolut, dressing ska det vara till sallad,i alla fall vinägrett, men vissa sallader mår ju bra av lite mer "dipsåslik" dressing.Fröken Dillhttps://www.blogger.com/profile/10219912738614465819noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1429835403344789630.post-6489844720320001192013-09-02T09:34:39.370+02:002013-09-02T09:34:39.370+02:00Bra lösning! Dressingen är ju halva salladen :-) J...Bra lösning! Dressingen är ju halva salladen :-) Jag gillar faktiskt det nya konceptet som finns i många matbutiker nu, där man plockar ihop sig egen sallad och betalar efter vikt. Fast egen dressing är ju alltid bäst. Den här låter jättegod!Lottahttps://www.blogger.com/profile/09020316923959782417noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1429835403344789630.post-43034308920933737902013-09-01T21:41:51.349+02:002013-09-01T21:41:51.349+02:00Just kombinationen majonnäs, chili och vitlök har ...Just kombinationen majonnäs, chili och vitlök har jag fastnat för. När det gäller dessa ingredienser törs jag till och med experimentera lite själv, vilket inte alltid är fallet.<br /><br />Hälsar<br />Herr PostgårdsromantikPostgårdsromantikhttps://www.blogger.com/profile/16451102648273819740noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1429835403344789630.post-69924522686334262402013-09-01T09:34:52.753+02:002013-09-01T09:34:52.753+02:00Olivolja och balsamvinäger ÄR en klassiker. Passar...Olivolja och balsamvinäger ÄR en klassiker. Passar ju till nästan alla sallader! <br /><br />Jag brukade också fixa lunch på plats på kontoret förut, men nu när vi är nästan 60 anställda blir det för trångt i köket som väl är anpassat för max 30. Arkitekter med helt hopplösa lokaler, ja, det är väl som skomakarns barn som får gå barfota...Fröken Dillhttps://www.blogger.com/profile/10219912738614465819noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1429835403344789630.post-5698398224362385922013-08-31T10:33:19.624+02:002013-08-31T10:33:19.624+02:00När jag inte orkar laga matlåda brukar jag bara kö...När jag inte orkar laga matlåda brukar jag bara köpa ingredienser till en sallad, och så gör jag salladen på plats på kontoret. Blir fräschast så. Men är dålig på dressingar, det brukar bara bli olivolja och balsamvinäger, men den här såsen ska jag se till att göra någon gång - tack för tipset!Tant Russinhttps://www.blogger.com/profile/06392298702041810957noreply@blogger.com