tag:blogger.com,1999:blog-1429835403344789630.post1610085294267161565..comments2024-02-28T12:04:17.619+01:00Comments on Fröken Dills kök: Spagetti köttfärssås serverad med kärlekFröken Dillhttp://www.blogger.com/profile/10219912738614465819noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-1429835403344789630.post-55935660918821868452012-03-28T17:57:45.628+02:002012-03-28T17:57:45.628+02:00Charlotta; gräddfil och rödlök låter inte alls kon...Charlotta; gräddfil och rödlök låter inte alls konstigt, det brukar jag ha som tillbehör till chili!<br />Lotta; varm caprese - mums!<br />Millan; du har helt rätt. Inte mycket färdigmat slår det man lagar själv!<br />Moma; aha, ketchuparnas Rolls Royce?<br />Erika; Tur att man gillar god mat, en ständig källa till glädje!<br />Milla; perfekt att ha i frysen. Med ett bra rivjärn kan man riva den direkt. Eller be J om hjälp...<br />Katinka; vad fint skrivet! vi eldar galet mycket stearinljus hemma och säsongen verkar inte vara över ännu (kulet denna kväll). Massa hälsning från fröken DillFröken Dillhttps://www.blogger.com/profile/10219912738614465819noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1429835403344789630.post-55767109861808923562012-03-22T08:01:46.300+01:002012-03-22T08:01:46.300+01:00Glömde ju svara på din fråga om tillbehör för guld...Glömde ju svara på din fråga om tillbehör för guldkant.. Mitt främsta tips är ju inte kulinariskt, men väl stämningshöjande - att tända stearinljus (i vart fall den mörka tiden av året). Att duka vackert hör också till, tycker jag. Och att, som du gjort här, lägga upp maten kärleksfullt och vackert. Helt enkelt mitt mantra: med mycket kärlek och magi! hälsar Katinkas Kitchen:)Katinkas Kitchenhttp://www.katinkaskitchen.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1429835403344789630.post-4044738889078330832012-03-22T07:58:39.663+01:002012-03-22T07:58:39.663+01:00Du har så rätt! Vardagsmat ska inte föraktas! Kött...Du har så rätt! Vardagsmat ska inte föraktas! Köttfärssås kan verkligen vara hög gastronomi - och allt mellan snabbmat och långkok i den högre skolan. Härligt med oliverna till! <br />Med vänliga matglada hälsningar från Katinkas KitchenKatinkas Kitchenhttp://www.katinkaskitchen.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1429835403344789630.post-62616141039648128392012-03-21T22:13:37.869+01:002012-03-21T22:13:37.869+01:00Parmesan är så gott har det alltid hemma. Vilken h...Parmesan är så gott har det alltid hemma. Vilken höjdar middag det blevMillas Hälsoblogghttps://www.blogger.com/profile/06870109457764911872noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1429835403344789630.post-40103732326813338082012-03-21T20:38:44.187+01:002012-03-21T20:38:44.187+01:00Det är en konst att göra fest av vardagar. Helgern...Det är en konst att göra fest av vardagar. Helgerna är väl inget svårt men att som du, här, få till en känsla av något extra mitt i veckan - det är bra!Erikahttps://www.blogger.com/profile/18046361900248624243noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1429835403344789630.post-86453394248170774212012-03-21T20:38:11.257+01:002012-03-21T20:38:11.257+01:00Det här är mina favorittillbehör till spaghetti oc...Det här är mina favorittillbehör till spaghetti och köttfärssås, den färska ketchupen är ett måste hos oss!<br /><br />http://momaskitchen.se/2012/01/11/sma-tillbehor/Momahttp://www.momaskitchen.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1429835403344789630.post-70321568816650317452012-03-21T20:16:55.814+01:002012-03-21T20:16:55.814+01:00Ser riktigt gott ut det där! Vardagslyxen som vi a...Ser riktigt gott ut det där! Vardagslyxen som vi allt som oftast håller oss till är att faktiskt laga mat!Millanhttp://www.saltpeppar.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1429835403344789630.post-5037758268336146342012-03-21T13:03:08.235+01:002012-03-21T13:03:08.235+01:00Det är tillbehören som gör det :-) Jag fixade ju v...Det är tillbehören som gör det :-) Jag fixade ju varm capresesallad till min köttfärssås sist, ett lite lyxigt tillbehör som verkligen funkade!<br /><br />Ett glas öl till mig - men inte i köttfärssåsen :-)Lotta i Två små kökhttp://www.lottakruse.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1429835403344789630.post-27534472315597015342012-03-21T09:02:07.248+01:002012-03-21T09:02:07.248+01:00Jag har också vin i min (quorn)-färssås. Och crème...Jag har också vin i min (quorn)-färssås. Och crème fraiche, mmmm! När jag ska lyxa till det ordentligt har jag lite gräddfil och finhackad rödlök vid sidan av. Jättekonstigt, jag vet, men det är en vana som hänger i sedan jag var liten :=)Charlottahttp://www.matrepubliken.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1429835403344789630.post-35107984345590755052012-03-21T08:53:35.740+01:002012-03-21T08:53:35.740+01:00Ett glas vin i köttfärssåsen och så ett till mig!Ett glas vin i köttfärssåsen och så ett till mig!Fröken Dillhttps://www.blogger.com/profile/10219912738614465819noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1429835403344789630.post-4321756265721021432012-03-21T07:37:04.652+01:002012-03-21T07:37:04.652+01:00Med ett glas rött kommer du långt! :-)Med ett glas rött kommer du långt! :-)Red Screamhttps://www.blogger.com/profile/04263538935813406316noreply@blogger.com