tag:blogger.com,1999:blog-1429835403344789630.post1467785418361762302..comments2024-02-28T12:04:17.619+01:00Comments on Fröken Dills kök: Pinfärsk fisk i majkvällenFröken Dillhttp://www.blogger.com/profile/10219912738614465819noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-1429835403344789630.post-728445110210499642010-06-01T20:15:49.059+02:002010-06-01T20:15:49.059+02:00Anna; det där syrliga, fluffiga hos en hemlagad ho...Anna; det där syrliga, fluffiga hos en hemlagad hollandaise ennler bearnaise slår det mesta.<br />Emil; ramslök- Beurre Blanc låter inte helt fel. Hoppas fiskövertygandet lyckas, annars kan ni kanske äta olika mat?<br />Daniella; stort tack!<br />Remsan; vi frossar i färsk vitfisk numera, stekt, ugnsbakad eller grillad. Inte helt fel!<br />Lena; jag gillar fortfarande inte när den visar sig från sin träiga eller beska sida, men den har sina fördelar, det måste erkännas!<br />Hälsar fröken DillFröken Dillhttps://www.blogger.com/profile/10219912738614465819noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1429835403344789630.post-43225808480389161152010-05-23T21:35:09.602+02:002010-05-23T21:35:09.602+02:00Det där såg fantastiskt gott ut! Börjar du bli kom...Det där såg fantastiskt gott ut! Börjar du bli kompis med den vita sparrisen nu? ;)<br /><br />Jag är smått avundsjuk över den härliga måltiden!Lenahttp://almamater.bloggplatsen.se/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1429835403344789630.post-54103835909095283142010-05-23T16:26:40.643+02:002010-05-23T16:26:40.643+02:00Såå gott! I like :-)Såå gott! I like :-)Remsanhttps://www.blogger.com/profile/11667887819610200216noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1429835403344789630.post-64198024757470626222010-05-22T20:04:57.933+02:002010-05-22T20:04:57.933+02:00Oj så gott det såg ut! Härlig bild! Ha en fortsatt...Oj så gott det såg ut! Härlig bild! Ha en fortsatt jätte skön helg! Kram Daniella - BakeCakeDaniella - BakeCakehttp://bakecake.blogg.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1429835403344789630.post-92079887772320779602010-05-22T16:54:19.823+02:002010-05-22T16:54:19.823+02:00Själv gjorde jag en, något för vinägrig, ramslök-B...Själv gjorde jag en, något för vinägrig, ramslök-Beurre Blanc till de vita sparrisarna från Årstiden-lådan.<br />Tjejen hatar fisk så någon fisklåda är det tyvärr inte tal om... Iofs gillade hon inte sparris innan jag lagade den heller, så man kanske ska ge sig på att omvända hennes fiskskräck med.Emil O.noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1429835403344789630.post-20053130915881905612010-05-22T07:16:22.115+02:002010-05-22T07:16:22.115+02:00Ser jättegott och somrigt ut! :-) Och hollandaise ...Ser jättegott och somrigt ut! :-) Och hollandaise ÄR gott!Annahttp://www.gourmetodling.comnoreply@blogger.com